Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко туманно змалював майбутню дружбу ПР з Кремлем

Субота, 21 вересня 2013, 21:33

Партія регіонів буде відстоювати европрагнення України й надалі, але намагатиметься підтримувати гарні відносини з Росією.

Про це в ході 10- ї щорічної Ялтинської зустрічі YES заявив нардеп-"регіонал" Сергій Тігіпко, коментуючи питання Юрія Луценка про те, чи не стане Партія регіонів союзником Кремля, Віктора Медведчука і КПУ (які виступають за приєднання України до Митного союзу), коли втратить владу.

"Партія регіонів обов'язково буде в опозиції - в 2017 або в іншому році ... Тому що влада при демократії змінюється , рано чи пізно" , - зазначив Тігіпко.

"Безумовно, ми постійно будемо говорити і про поліпшення відносин з Російською Федерацією. Вважаю, що для нас це теж вкрай важливо. "Або"-"або" - це не вибір для нас. Ми повинні стояти на позиції євроінтеграції, але при цьому знайти варіанти - вони можливі - щоб наближатися і мати хороші, в т.ч. економічні - відносини з Росією", - підкреслив "регіонал".

При цьому він підкреслив, що незважаючи на критику на адресу "регіоналів" щодо євроінтеграційних законів, за останні 3 роки " було багато зроблено, щоб Україна підійшла до угоди про асоціацію".

"90 % тих документів, які було потрібно прийняти, підготувати і провести, були зроблені в останні кілька років. Зараз є люди, які не хочуть в ЄС, говорять про це, хочуть до Митного союзу, ЄврАзЕС ... Але при цьому більшість стоять на позиціях євроінтеграції, вважаю, що це не зміниться", - зазначив Тігіпко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування