Янукович привітав Меркель і нагадав про асоціацію

Понеділок, 23 вересня 2013, 21:27

Президент Віктор Янукович привітав Федерального канцлера Німеччини Ангелу Меркель з перемогою очолюваної нею політичної сили на виборах до Бундестагу.

Про це повідомляє прес-служба президента у понеділок.

"Досягнутий успіх став переконливим свідченням високої підтримки німецьким суспільством вашої діяльності на чолі уряду ФРН та політики реформ, яка спрямована на забезпечення сталого економічного розвитку на благо німецького народу та Об'єднаної Європи", - йдеться у вітанні.

Президент висловив упевненість, що традиційні відносини дружби і взаємоповаги між Україною та Німеччиною і надалі плідно розвиватимуться як на двосторонньому рівні, так і в рамках багатосторонньої взаємодії.

"Очікую, що на саміті ініціативи "Східне партнерство" у листопаді цього року ми підпишемо угоду про асоціацію між Україною і ЄС та спільно започаткуємо якісно новий етап у наближенні України до Європейської спільноти", - наголосив Янукович.

Прес-служба уточнює, що він "побажав Ангелі Меркель міцного здоров’я, невичерпної енергії та подальших успіхів у відповідальній державній діяльності".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування