Україна закриє місцеві пункти пропуску на кордоні з Росією через чуму свиней

Вівторок, 24 вересня 2013, 19:36

Українські місцеві пункти пропуску на кордоні з Росією тимчасово закриваються для транспортних засобів через поширення в РФ збудника африканської чуми свиней (АЧС).

Про це повідомив помічник начальника Східного регіонального управління (охоплює Харківську, Луганську, Донецьку та Сумську області) Держприкордонслужби України Мирон Сидор, передає "Інтерфакс- Україна".

"Є розпорядження Кабміну від 11 вересня, в якому наполегливо рекомендується закрити місцеві пункти пропуску. О 20.00 25 вересня тимчасово місцеві пункти пропуску з Російською Федерацією будуть закриті для автомобілів до особливого розпорядження", - сказав він.

Мирон Сидор наголосив, що в пішки люди зможуть як і раніше переходити українсько-російський кордон у місцевих пунктах пропуску.

Що стосується транспорту, то його будуть перенаправляти в міжнародні та міждержавні пункти пропуску (у Харківській області таких пунктів чотири: Піски, Чугунівка, Плетенівка і Гоптівка), де організований посилений контроль з метою недопущення проникнення збудника АЧС на територію України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування