Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович розповів у Нью-Йорку про "пакращення"

Вівторок, 24 вересня 2013, 23:48

Президент Віктор Янукович у своєму виступі під час загальних дебатів 68-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку заявив, що принцип соціальної справедливості є основою всіх реформ в Україні.

Про це повідомляє його прес-служба.

"Фундаментальною основою внутрішніх перетворень в Україні й надалі залишатиметься верховенство принципу соціальної справедливості", - сказав Янукович.

Він розповів, що в Україні реалізується "найбільш масштабна за новітню історію держави програма реформ" і запевнив, що вона спрямована на здійснення соціально-економічних перетворень та зміцнення демократичного устрою та верховенства права.

Янукович також заявив, що Україна й надалі виконуватиме "домашню роботу" з досягнення Цілей Розвитку Тисячоліття на національному рівні.

"Ми прагнемо закріпити наявну позитивну динаміку багатьох ключових показників національного розвитку. Серед таких індикаторів - подолання бідності, забезпечення якісної освіти, збереження довкілля, покращення здоров`я матерів, зменшення дитячої смертності тощо", - сказав президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...