Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат Пукача вирішив спекулювати на свідоцтві про смерть Гонгадзе

Середа, 25 вересня 2013, 10:04

Адвокат Олексія Пукача вважає , що справу про звинувачення його підзахисного у вбивстві Георгія Гонгадзе можуть знову почати розслідувати.

Одним з аргументів для такого рішення може стати відсутність свідоцтва про смерть Георгія Гонгадзе, цитують Григорія Демиденка "Вести".

Як відомо, ще наприкінці січня цього року Печерський райсуд засудив екс-генерала міліцейської наружки Олексія Пукача довічно, але справа досі не потрапила в апеляційний суду через те, що Пукач занадто довго читає документи.

Адвокат Пукача Григорій Демиденко каже, що читання не затягують, а просто під час розгляду справи в першій інстанції допущена маса порушень, які взагалі в апеляції можуть перевернути справу з ніг на голову. Демиденко передає слова Пукача про те, що матеріали можуть повернути на новий розгляд у суді або ж додаткове розслідування.

"Хто бачив свідоцтво про смерть, видане на ім'я Георгія Гонгадзе? Ні, не лікарське свідоцтво, а документ, який видається моргом. Я відповім: його не існує. Значить - Гонгадзе юридично не мертвий. Адже і його мама каже те ж саме", - заявляє Демиденко.

Адвокат також повідомив, що за дев'ять місяців його клієнт прочитав тільки сім чи вісім томів із 14.

На думку адвоката Мирослави Гонгадзе Валентини Теличенко, Пукач затягує справу, оскільки не хоче у в'язницю. Якщо врахувати, що половину протоколів Пукач прочитав за дев'ять місяців, не виключено, що новий процес над екс- генералом наружки почнеться не раніше червня 2014 року.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування