"Удар" звинуватили у невиплаті зарплати. У партії запевнили, що це провокації

Середа, 25 вересня 2013, 16:27

Співробітники виборчих штабів партії "Удар" звинувачують керівництво партії у невиплаті заробітної плати за підсумками виборів до Верховної Ради у жовтні 2012 року.

Про це вони сказали в середу на прес-конференції у Києві, передають "Українські новини".

Вони почали всеукраїнську кампанію по збору підписів з вимогою виплати заборгованості співробітникам штабів, членам комісій, спостерігачам і агітаторам.

"Ми всі працювали на парламентських виборах 2012 року. Нам не заплатили за нашу роботу", - сказав керівник штабу виборчого округу №56 у Макіївці Донецької області Володимир Воліков.

Він підкреслив, що кампанія "Тримай Удар!" буде тривати до того часу, поки партія не виплатить всю заборгованість.

Також він повідомив, що в його окрузі не виплатили близько 135 тисяч гривень.

Керівник штабу виборчого округу №194 у Черкасах Олександр Безпрозванний повідомив, що по Черкаській області заборгованість складає більше 1,2 мільйона гривень.

За його даними, повністю кошти були виплачені тільки у Львівській, Чернівецькій, Закарпатській, Запорізькій, Київській областях та Києві.

"Ми вимагаємо, щоб пан Кличко очолив контрольно-ревізійну комісію і провів ревізію по кожному округу..." - сказав керівник агітаційного відділу виборчого штабу №188 у Хмельницькому Олексій Богданов.

У прес-службі "Удару" запевнили, що "все, що прозвучало на прес-конференції, - провокація яка свідчить про одне - в партії "Удар" і її лідері влада сьогодні бачить небезпеку і загрозу своєму режиму, тому намагається дискредитувати опозиційну політичну силу".

У партії нагадали, що 8 вересня вже робили заяву про те, що проти "Удару" готуються "бруд і провокації - сьогоднішні події, зокрема, це підтверджують".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News