Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" почала готуватися до виборів у трьох округах

Четвер, 26 вересня 2013, 08:19

Керівництво партії "Батьківщина" почало підготовку до довиборів у Верховну раду , які відбудуться 15 грудня.

У середу були затверджені керівники виборчих штабів у трьох з п'яти округів, пише "Коммерсант-Україна". Ці посади зайняли люди, що користуються винятковою довірою кандидатів, а також їх близькі родичі.

У нараді брало участь вище партійне керівництво - голова центрального штабу Олександр Турчинов і глава політради Арсеній Яценюк.

У ході засідання були затверджені глави штабів у трьох з п'яти округів. Кандидат по 194-му округу (Черкаси ) Микола Булатецький призначив керівником виборчого штабу свого сина - депутата Черкаської міськради та голову міської організації партії "Батьківщина" Максима Булатецького.

Керівником штабу кандидата Леоніда Даценка (округ N197, Канів, Черкаська область ) стала депутат Черкаської обласної ради, екс-голова обласної організації "Фронт змін" Наталія Старікова.

А головою штабу з 132-му округу (Первомайськ , Миколаївська область) кандидат у народні депутати Аркадій Корнацький призначив Олександра Шкіпіна. "Він керував моїй попередній кампанією" , - пояснив Корнацький .

"Цих людей представили самі кандидати в депутати, раніше вони були узгоджені з керівниками обласних партійних організацій" , - заявив учасник засідання, народний депутат Сергій Пашинський ("Батьківщина").

Кандидат по 94-му округу (Обухів , Київська область) Віктор Романюк, щодо якого відкрито кримінальне провадження, зараз знаходиться в Італії. Учасники зборів повідомили "видання", що питання про начальника штабу по округу Романюка не обговорювалося , оскільки в "Батьківщині " зараз розглядають юридичні можливості його висунення в народні депутати.

Керівництво партії "Свобода" ще не визначилося з начальником штабу по округу N223 ( Київ), де узгодженим кандидатом став Юрій Левченко. "Рішення прийме або політрада , або політвиконком, або з'їзд, якщо ми встигнемо провести його до виборів - сказав народний депутат Юрій Сиротюк. - Очолить кампанію хтось із вищого керівництва партії".

У Партії регіонів до призначення голів штабів справа ще не дійшла. "Це питання технічне . Поки що ми ще повинні визначитися з кандидатурами на відповідних виборчих дільницях" , - заявив "видання" регіонал Володимир Олійник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...