Кошулинський не радить "піднімати" Україну, поки не підписана асоціація з ЄС

Четвер, 26 вересня 2013, 11:05

Віце-спікер парламенту "свободівець" Руслан Кошулинський вважає, що відновлення всеукраїнської акції протестів опозиції "Вставай, Україно!" до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом, що заплановане на 28-29 листопада, є недоцільним.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "День", - повідомляють "Українські новини".

"Не на часі продовження акції й зараз, тому що сьогоднішній період проходить під прапором євроінтеграції й дає можливість якісно попрацювати з необхідними законами для підписання угоди про асоціацію з ЄС", - вважає віце-спікер.

На його думку, підписання угоди про асоціацію наразі є стратегічним завданням для всіх політсил, над яким вони й працюють.

Водночас Кошулинський вважає акцію "Вставай, Україно!" успішною й правильною.

На думку депутата, українцям потрібно повернути довіру до політичних лідерів, для чого й необхідні такі зустрічі, як "Вставай, Україно!".

Разом із тим "свободівець" підкреслив, що час для проведення акцій необхідно вибирати максимально коректно, для того щоб не використовувати намарно енергетику людей на таких зустрічах.

Останній мітинг у рамках акції відбувся 9 червня в Хмельницькому.

У липні голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк прогнозував, що всеукраїнська акція "Вставай, Україно" буде продовжена восени.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування