Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свобода" повісить тушок і Колесніченка на "стовпи ганьби"

П'ятниця, 27 вересня 2013, 12:22

Депутати, які звернулися до польського Сейму з проханням визнати геноцид на території Волині, а також парламентські "тушки" мають бути занесені на "стовпи ганьби".

Про це заявила 26 вересня у Луцьку депутат із фракції "Свободи" Ірина Фаріон, повідомляє "Тиждень.ua".

За її словами, звернення 148 народних депутатів до Сейму було "безпрецедентною" подією і зрадою.

"Зараз ми готуємо "стовпи ганьби", на яких будуть наклеєні писки цих зрадників на чолі з Вадимом Колесніченком", - заявила Фаріон.

"Також біля прізвища кожного буде зазначена адреса, де вони проживають. Українці мають знати, де живуть ці зрадники", - повідомила депутака.

Фаріон розповіла, що ці "стовпи ганьби" свободівці носитимуть на кожну свою масову акцію і на них також помістять інформацію про "тушок", що вийшли з об’єднаної опозиції.

"Якщо ми не будемо демонструвати гострого осуду зрадникам, то потім зрадять нас. Політиків потрібно навчити елементарній моралі", - підсумувала Фаріон.

У червні Верхня палата парламенту Польщі прийняла резолюцію напередодні 70-ї річниці Волинської трагедії, у якій визнала ці події "етнічною чисткою з ознаками геноциду".

148 народних депутатів від Партії регіонів і КПУ звернулися до депутатів Сейму Польщі і маршалка Еви Копач з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом польського народу.

Проте польські депутати проігнорували це прохання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування