Зривом показу фільму "Відкритий доступ" керував співробітник столичного УБОЗу

Неділя, 29 вересня 2013, 19:36

Координатором подій під час зриву показу фільму "Відкритий доступ" у столичному кінотеатрі "Кінопанорама" виявився співробітник Управління по боротьбі з організованою злочинністю київської міліції Андрій Лапко.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст "Української правди" Сергій Лещенко.

"За зривом київського показу фільму "Відкритий доступ" стоять "орли Захарченка". Слово "Межигір'я" викликає істерику у влади.  Координатор п'ятничних подій на місці - співробітник Управління по боротьбі з організованою злочинністю київської міліції Андрій Лапко", - зазначив він.

Фото - Сергія Лешенка
Фото - Сергія Лещенка

За словами Лещенка, саме Лапко "дружньо спілкувався зі зловмисником, який кинув димову шашку, а потім виривав камери у журналістів, які це знімали".

Як відомо, 27 вересня перед початком показу альманаху "Відкритий доступ" до зали кінотеатру "Кінопанорама" організовано завели близько 30 осіб, ззовні схожих на безпритульних. Вони були нетверезі, курили та кричали в приміщенні.

Кожен з них мав на собі роздрукований на звичайному принтері бейдж з написом "Преса". Коли прибули міліціонери, щоб вивести цих людей із зали, хтось кинув димові шашки.

Фото Катерини Аврамчук
Фото Катерини Аврамчук
 

Пізніше до місця проведення заходу приїхала вибухотехнічна лабораторія. За словами правоохоронців, до них надійшов дзвінок про замінування. Правоохоронці заявили, що змушені зупинити показ фільму для проведення перевірки, присутніх попросили залишити приміщення. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News