Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На поточному тижні заплановані 6 еврозаконопроектів - Єфремов

Вівторок, 3 вересня 2013, 12:23

На поточному тижні Верховна Рада має прийняти шість законопроектів, які стосуються підписання асоціації з Європейським союзом.

Про це заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час брифінгу в парламенті.

"Я назву номери законів, які носять євроінтеграційний напрям... Кому треба той може прочитати які закони, як вони називаються и т.д.. Законопроект номер 2399, 2105-а, 2049, 2522-а, 1076 і 1131", - зазначив він.

"Це ті шість законопроектів, які я вчора говорив, що один сьогодні розглядається, один - завтра, і чотири - в четвер" , - уточнив депутат.

"Ще один законопроект, який готовий, але вимагає додаткового узгодження, це законопроект 2971-д , стосується виборів до 7 округах. Він вимагає додаткового погодження в депутатських фракціях, перш ніж буде винесений у зал", - уточнив Єфремов.

При цьому відповідаючи на питання про вимоги Європою прийняти законопроект про протидію дискримінації (2342), глава фракції Партії регіонів уточнив, що "настрій депутатів більшості у фракціях не підтримувати цей законопроект".

"З моєї точки зору в ньому нічого страшного не закладено. Він вичищений повністю. І там єдине, що прописано про те, що не повинно бути дискримінації при прийнятті на роботу. У нас і так цього немає. Більше того , у нас цей статус закріплений у Конституції... Але, чомусь від нас настійно вимагають щоб ми повторили це ще у формі закону", - додав він.

"Більшість депутатів нашої фракції не готові підтримати цей законопроект. Тому ми визначилися таким ось чином: якщо він буде виноситься в зал, значить ми оголосимо голосування індивідуальне. Це не буде рішення фракції, це буде рішення кожного депутата", - уточнив Єфремов.

"Прийняття цього закону допомогло б нам у Вільнюсі. Тому, що є окремі листи та усні розмови: прийміть цей закон і отримаєте більш хороше розташування. Не знаю чи вплине негативно чи ні, але те що додатково, якщо ми не проголосуємо, ми не залучимо на свій бік євродепутатів, це точно", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування