Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під лікарнею Тимошенко цілодобово будуть чекати її звільнення

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 13:35

Прихильники Юлії Тимошенко мають намір цілодобово чергувати під ЦКЛ №5 "Укрзалізниці" до тих пір, поки екс-прем'єра не звільнять.

Про це розповіла керівник Криворізької міськорганізації партії "Батьківщина" Віра Вернигор, повідомляють "Коментарі".

"Ми вже майже тиждень тут зі своєю командою, чекаємо, коли Юлію Тимошенко звільнять. Ми будемо вимагати цього, оскільки вона утримується в ув'язненні незаконно, за незаконним вироком", - сказала вона.

"Якщо президент справді взяв курс на євроінтеграцію, то потрібно виконувати всі вимоги, які висуває Європа", - додала політик.

За її словами, підтримати Тимошенко вже зібралися представники не лише Кривого Рогу, а й Харкова, Луганська, з понеділка до них приєднається Дніпропетровськ.

Вернигор сподівається, що сюди приїдуть прихильники Тимошенко з усіх регіонів України.

"Це буде постійне чергування під лікарнею, цілодобове. Ми будемо тут до тих пір, поки Юлію Тимошенко не випустять на свободу", - сказала Вернигор.

Відзначимо, що зараз біля входу на територію лікарні знаходяться більше 20 прихильників екс-прем'єра з партійною символікою і портретами Тимошенко.

Паркан лікарні прикрашений плакатами від різних областей - в тому числі Харківської, Луганської, Львівської, також Кривого Рогу.

Встановлено намет з підписами представників різних регіональних організацій "Батьківщини".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...