Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Свідок каже, що бачив ногу Дрижака у відділку, хоч і спав

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 17:54

Свідки у справі про врадіївське зґвалтування намагаються створити обвинуваченим Євгену Дрижаку і Дмитру Поліщуку алібі.

Таку думку висловили в п'ятницю під час перерви у засіданні потерпіла Ірина Крашкова та її адвокат, повідомляють "Новости-N".

Вони розповіли, що до перерви були допитані два колишніх товариша по службі підсудних. Один свідок вже звільнений з органів, інший - продовжує там працювати.

Як пояснила Крашкова, свідки намагаються своїми показаннями створити алібі обвинуваченим, але у них погано виходить.

Наприклад, один зі свідків каже, що бачив Дрижака у вечір зґвалтування у райвідділі, хоча заявляє, що спав разом з іншими міліціонерами.

"Спав і бачив, розумієте... Він взагалі каже, що мене впізнав зі спини, Дрижака - по ногах. Людина впізнає людей за частинами тіла!" - обурена потерпіла.

Вже четвертий день поспіль кримінальну справу щодо врадіївських подій слухається в закритому режимі.

У суді вже завершили розглядати подробиці по епізоду зґвалтування, проте журналістів все одно не пускають до зали засідання.

Жоден з підсудних у скандальній справі про згвалтування мешканки Врадіївки Ірини Крашкової не вважає себе повністю винним.

Мешканку Врадіївки Ірину Крашкову жорстоко побили та згвалтували.

За підозрою у її згвалтуванні були затримані два міліціонери і таксист. Третій міліціонер, на котрого вказав Крашкова, зумів утекти.

1 липня близько 1000 жителів Врадіївки вийшли на мітинг з вимогою покарати винних, в ході якого стався штурм райвідділу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування