Міліція попросила націоналістів поводитися сумирно на марші УПА

Неділя, 13 жовтня 2013, 14:54

Правоохоронці звернулися до організаторів та учасників масових заходів 14 жовтня в Києві з проханням сприяти працівникам міліції в охороні громадського порядку.

Про це йдеться у повідомленні управління МВС в Києві.

"В Києві заплановано проведення масових заходів з нагоди відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці. Громадські організації та політичні сили подали заявки до КМДА на проведення на цей період заходів з масовою участю громадян", - зазначили в МВС.

За даними правоохоронців, вони вже підготували розрахунки сил і засобів для забезпечення громадського порядку, який охоронятимуть працівники міліції та військовослужбовці.

Разом з тим в МВС звернулися до організаторів та учасників заходів з проханням "дотримуватися встановленого законом порядку проведення мітингів, не порушувати громадський порядок, не провокувати конфліктних ситуацій і не підбурювати мітингувальників до незаконних дій".

За скоєння протиправних дій винні особи будуть нести передбачену законодавством кримінальну та адміністративну відповідальність, нагадали в МВС.

Як відомо, раніше ВО "Свобода" анонсувала Марш Боротьби, який відбудеться в Києві на Покрову. Також напередодні кілька обласних організацій "Свободи" заявили, що перевізники відмовляють активістам у наданні транспортних послуг. Водії посилаються на погрози позбавлення ліцензій та дозволів на перевезення пасажирів з боку міліції та ДАІ. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News