Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пугачовій збираються побудувати театр на Осокорках

Понеділок, 14 жовтня 2013, 09:46

Корпорація "Петербурзька Музична Індустрія" має намір побудувати в Києві культурно-діловий центр із театром пісні Алли Пугачової.

Відповідний договір про наміри реалізації проекту підписали глава Київської міської держадміністрації Олександр Попов і генеральний директор ТОВ "Театр пісні Алли Пугачової" (входить в PMI) Юрій Голованов. 

PMI побудує культурно-діловий центр у Києву за $450 млн із концертним залом вартістю близько $450 млн.

Президент корпорації PMI Євгеній Фінкельштейн зазначив, що для будівництва центру необхідна земельна ділянка площею близько 5 га, бажано на березі Дніпра з добре розвиненою інженерною й транспортною інфраструктурою.

За його оцінками, строк будівництва об'єкта може скласти близько двох років.

У свою чергу Попов заявив, що місто готове надати земельну ділянку на території ділового комплексу "Київ-Сіті" в Осокорках, загальною площею понад 100 га.

Згідно із проектом, загальна площа культурно-ділового центру складе 180 тис. кв м, до його складу ввійдуть багатофункціональний концертний зал на 14 тис. глядачів, торгово-розважальний і офісний центри, виставковий зал, апартаменти й готельні номери, а також зимовий сад. 

Петербурзька Музична Індустрія вже будує театр пісні Пугачової у Санкт-Петербурзі.

Вартість оцінюється в $400 млн. Алла Пугачова й Христина Орбакайте на двох контролюють 49% проекту, інший пакет у руках глави холдингу PMI Євгенія Фінкельштейна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування