Після погромів у Москві правоохоронці менше ніж за добу знайшли причетних до вбивства росіянина

Понеділок, 14 жовтня 2013, 18:49

Поліція Москви вже виявила кілька осіб, які, ймовірно, причетні до вбивства жителя Бірюльово Західне Єгора Щербакова

Як повідомляє ИТАР-ТАСС, про це заявив голова управління МВС РФ по Москві Анатолій Якунін.

"Злочин поки не розкрито, проте нами визначено коло осіб, які могли бути до нього причетні. Найближчим часом вони будуть пред'явлені свідкам для упізнання", - сказав він.

За словами начальника столичної поліції, 14 жовтня в Бірюльово введені додаткові наряди поліції, дільничні здійснюють патрулювання району спільно з активістами, які виступають проти порушення міграційного законодавства.

Разом з тим представник мерії Москви уточнив, що ввечері відбудеться чергова зустріч жителів Бірюльово з владою міста. 

Як відомо, 10 жовтня виходець із Середньої Азії або Кавказу напав на 25-річного місцевого жителя Єгора Щербакова з ножем. Від отриманих поранень чоловік помер на місці, а злочинець - зник.

12 жовтня жителі району Бірюльово Західне вийшли на акцію протесту з вимогою закрити овочеву базу, розташовану в районі (на ній працюють трудові мігранти з Кавказу) і знайти вбивцю. За інформацію про вбивцю було оголошено винагороду в 1 мільйон рублів. 

13 жовтня сотні людей влаштували "народний сход", зібравшись біля торгового комплексу "Бірюза" та вимагаючи знайти вбивцю. Врешті мітинг перейшов у сутички з ОМОНом. Мітингуючі розгромили овочебазу, яку раніше вимагали закрити. В результаті сотні протестувальників було затримано, близько 20 осіб - поранено.

Окрім того після проведених рейдів у Москві було затримано близько тисячі мігрантів.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...