Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кличка пояснили, чому не пускають до фракції депутатів з інших політсил

Середа, 16 жовтня 2013, 11:56

В "УДАРі" кажуть, що наразі відмовляють депутатам, які висловлюють бажання приєднатися до їхньої фракції в парламенті.

Про це в інтерв'ю газеті "День" розповів депутат від "УДАРу" Віталій Ковальчук.

"Наша позиція щодо цього є чіткою: ми не розглядали й не розглядаємо зараз питання приєднання до нашої фракції народних депутатів, які були обрані чи висувалися від інших політичних сил", - каже депутат.

"Адже якщо людина зраджує власну фракцію, то де гарантія, що вона потім знову не зрадить, але вже нас? Той, хто зрадив раз, зрадить і вдруге", - пояснює Ковальчук.

Він також прокоментував слова іншого члена фракції - Павла Рябікіна про те, що "до жовтня 2014 року у фракції "УДАРу" буде близько ста людей".

"Безумовно, через певний проміжок часу велика кількість депутатів буде налаштована на те, щоб підтримувати нашу політичну силу й нашого лідера Віталія Кличка, й ми ніяким чином не забороняємо цього робити", - сказав Ковальчук.

Проте, за його словами, "не варто ставити знак рівності між питанням підтримки Кличка, принаймні якщо ми зараз говоримо про вибори 2015 року, і членством у фракції партії "УДАР"".

Також депутат анонсував старт найближчим часом туру Кличка Україною.

"Ми бачимо, що і наші колеги по опозиції також організовують подібні заходи. Вони спрямовані на свій електорат, і я не бачу в цьому нічого незвичайного", - зазначив Ковальчук.

Раніше в усіх трьох опозиційних силах заявляли, що переходять від широкомасштабних масових акцій до діалогу з населенням у регіонах.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування