Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кармазін піде конкурентом опозиційного Романюка і не хоче багато витрачати

Четвер, 17 жовтня 2013, 11:30

Екс-депутат Юрій Кармазін має намір балотуватися до Верховної Ради по 94 проблемному округу, на якому опозиція висунула єдиним кандидатом Віктора Романюка.

Про це він повідомив в коментарі "Українській правді".

"Так, я збираюся на вибори. Я заявив, що Кармазін буде балотуватися по 94 округу", - зазначив він.

"Для нас пріоритетнішим був 223 округ у Шевченківському районі Києва, бо я тут живу, я тут працював. Але ми не маємо наміру Свободі ніяким чином ніде заважати, хай балотуються у 223. Свобода – єдина фракція, яка не дала тушок в парламенті", - наголосив він

"По Черкаському округу 197 – там міг перемогти Леонід Даценко, якби по-іншому склалися обставини. Хоч соціологи дають мені 60% там, але ми не вважали для себе моральним балотуватися там, де ми реальна перемога опозиціонера", - зазначив він.

"У Миколаєві на 132 окрузі я допомагав колись кандидату Корнацькому. Проти нього порушені кримінальні справи, але він не їде закордон", - додав Кармазін

При цьому екс-депутат заявляє, що в 94 окрузі, де він хоче балотуватися, ситуація "абсолютно протилежна".

"Бо єдиний інсуліновий завод опинився у власності офшорної кампанії. Але я не хочу ставити питання щодо винуватості когось", -  сказав він, і згодом зазначив: "Причетність до цього простежується від тих, хто б'є себе в груди і каже, що є опозицією".

Крім того, він назвав Романюка "технічним кандидатом", не зважаючи на те, що той набрав більше голосів, ніж Тетяна Засуха, яка потім рішеннями судів дала можливість ОВК не визнати 30 тисяч голосів.

Кармазін упевнений, що на 94 окрузі від влади балотуватиметься Голова облради Олександр Качний, не виключив він, що може піти і Тетяна Засуха.

"Кармазін, який все життя працював на Україну, що, має сьогодні дивитися як приватизовуються округи? Ким, хто вже приватизовував майно? І я маю дивитися на це?" – зазначив він.

Відповідаючи на питання, звідки фінансуватиметься його кампанія, Кармазін сказав:

"Ми розраховуємо на бюджетну виборчу кампанію, гроші будуть зібрані нашими членами партії, ми відкриємо наш рахунок. І, вибачте, я - депутат чотирьох скликань, я - державний радник юстиції третього класу, очевидно, я маю трошки більше зберігань, ніж 20-річні люди, які сьогодні балотуються", - зазначив він.

На уточнююче питання, чому він не йде на вибори по тих округах, де за його позовами рішеннями судів було позбавлено мандатів інших депутатів, він відповів:

"Ми б розглядали це питання, якби ці питання були зараз відкриті. А ми не могли їх розглядати", - зазначив він і додав, що продовжить і далі займатися округами, де на його думку, вибори пройшли з порушеннями.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування