ЯНУКОВИЧ ПЕРЕВІВ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ТИМОШЕНКО НА ВЕРХОВНУ РАДУ

Четвер, 17 жовтня 2013, 15:59

Президент Віктор Янукович вважає, що Верховна Рада може ухвалити рішення щодо можливості лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко за кордоном.

Про це він сказав журналістам у Донецьку, передає Інтерфакс-Україна.

Також він обіцяє підписати такий закон.

"Зараз політичними силами, які представлені в парламенті, підготовлений законопроект, який дозволить розв'язати це завдання", - сказав Янукович.

"Сьогодні в Україні немає закону, який би дозволив Тимошенко виїхати закордон. Як тільки це питання в парламенті буде вирішено, і в мене на стіл ляже цей закон, тоді буде питання до президента. Природно, якщо парламент прийме цей закон, я його підпишу", - сказав Янукович.

"Далі, які там будуть механізми... Найімовірніше, це буде суд, який ухвалюватиме рішення про порядок виїзду, збереження якихось гарантій", - пояснив президент.

У той же час минулого тижня регіонали заявляли, що у Верховну Раду так і не був поданий жоден законопроект, який би дозволив відпустити Тимошенко на лікування.

Опозиція заявляє, що президент може прийняти таке рішення без прийняття такого закону.

У той же час депутат Сергій Міщенко, який ще в минулому скликанні вийшов із фракції БЮТ, заявив, що ще в липні такий закон підготував.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування