Оніщенко в Києві повчав журналістку: Дитинко, дивись на мене...

Четвер, 17 жовтня 2013, 17:00

Керівник Росспоживнагляду головний санітарний лікар Росії Геннадій Оніщенко не признався журналістам, чи куштував він український шоколад у Києві.

Про це пише УНІАН.

У четвер глава Росспоживнагляду взяв участь у п'ятому засіданні Консультативної ради з захисту прав споживачів держав-учасниць СНД, яке пройшло в Києві.

Свій виступ Оніщенко почав із запитання, адресованого своєму колезі з України, голові Державної інспекції з питань захисту прав споживачів Сергію Орєхову.

"Ми сьогодні зібралися тут, у славному місті Києві. Колись казали, "Київ - мати міст руських", зараз ви вже так не говорите?", - ошелешив Оніщенко українського колегу.

На запитання Орєхов невпевнено відповів: "Говоримо". Після короткої паузи глава Росспоживнагляду посміхнувся і неголосно сказав йому: "ну-ну".

Крім того, під час п'ятнадцятихвилинного спілкування з журналістами Оніщенко поскаржився, що не встиг нормально поснідати.

"Сьогодні я з Москви. Я прийшов з роботи за 5 хвилин третя ранку. Попив чаю, якщо це можна вважати сніданком", - сказав він.

При цьому Оніщенко ухилився від відповіді на запитання журналіста, чи пив він сьогодні чай з українськими цукерками в Києві.

Відповідаючи на запитання журналістів, скандально відомий санлікар встигав не лише давати відповіді, але й робити зауваження представникам ЗМІ.

Так, журналістці телеканалу він порадив не крутитися і слухати уважно, коли він відповідає на її запитання.

"Дитинко, дивись на мене. Ти задала питання, тоді послухай відповідь на нього. Чуєш? Все, дякую", - обсмикнув журналістку Оніщенко.

Глава Росспоживнагляду також дорікнув журналісту, який спробував поставити запитання раніше за інший телеканал і попросив "дотримуватися черги".

Головний санітарний лікар Росії Геннадій Оніщенко запам'ятався тим, що за останній рік поставив під сумнів якість продукції багатьох країн.

У четвер Онищенко анонсував прибуття 21 жовтня о Україну фахівців Росспоживнагляду для перевірки чотирьох українських фабрик корпорації Roshen .

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...