Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ляшко висунув "радикалів" на "проблемні округи" та хоче свій референдум

Субота, 19 жовтня 2013, 15:05

Радикальна партія на з'їзді затвердила кандидатів у нардепи по всіх округах на довиборах 15 грудня

Про це повідомив сам лідер РП Олег Ляшко.

"Зараз відбувається з'їзд нашої політичної сили. Делегати з усієї України одноголосно затвердили кандидатів у народні депутати по всіх округах на довиборах 15 грудня", - зазначив Ляшко.

Так, за його словами, на округ №94 з центром в Обухові делеговано  Андрія Лозового (заступник лідера Радикальної партії, аспірант НПУ ім.Драгоманова).

"Округ 223 (Київ, Шевченківський район) - Вікторія Шилова - громадський діяч, мати-одиначка. Округ 197 (Канів, Черкаська область) Сергій Тищенко - приватний підприємець, президент Монастирищенської федерація боксу", - повідомив політик.

Окрім того на округ 194 (Черкаси) делегований Олег Купрієнко (вчитель, підприємець, адвокат), а на округ 132 (Первомайськ) -  Олег Найда - голова Миколаївської обласної організації РП, приватний підприємець.

Раніше Ляшко заявив, що кандидати в депутати від Радикальної партії "на з'їзді будуть підписувати власною кров'ю присягу і цілувати хрест, що не зрадять своїх виборців - не стануть "тушками".

"Якщо хтось із кандидатів відмовиться підписуватися кров'ю, його не висуватимуть, відречуться і виженуть з партії", - заявив Ляшко.

"Також на з'їзді одноголосно проголосували за ініціювання референдуму з чотирьох питань - заборона продажу земель іноземцям, зниження пенсійного віку для жінок до 55 років, скасування депутатської недоторканості і пільг та виборність губернаторів і суддів", - повіиомив лідер РП.

Пізніше став відомий текст "присяги", який були зобов'язані проголосити усі висунуті Радикальною партією кандидати на довибори в "проблемних" округах.

Текст документа Ляшко оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

Фото - з Facebook О.Ляшка
Фото - з Facebook О.Ляшка

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування