Правоохоронці спекалися двох колег за п'яне ДТП з пасажирським автобусом

Субота, 19 жовтня 2013, 15:53

Двоє дільничних працівників міліції Кобеляцького райвідділу МВС (Полавська обл.) будуть звільнені за скоєння ДТП на автодорозі Кобеляки-Білики з маршрутним автобусом

Як повідомили в облуправлінні МВС, аварія сталася близько 20:00 18 жовтня.

"За попередніми даними, двоє старших лейтенантів 33 та 24 років рухалися в напрямку Кобеляк автодорогою Кобеляки - Білики на автомобілі "Деу-Сенс", який належить мешканці із селища Білики. Поблизу с.Кунівка на узбіччі стояв автобус із 17-ма пасажирами сполученням Кривий Ріг – Полтава. Зупинка автобуса була вимушеною, оскільки спустило переднє праве колесо", – зазначили в МВС.

За даними міліції, аби замінити колесо, водій автобуса припаркувався на зустрічному узбіччі, вживши для цього відповідні заходи безпеки.

"Міліціонер, який кермував легковим автомобілем "Деу-Сенс", рухаючись в цей момент у напрямку Кобеляк, допустив зіткнення із лівим крилом автобуса і з’їхав у кювет. В результаті ДТП один із міліціонерів отримав тілесні у ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та садна", - зазначено у повідомленні.

"Ані пасажири, ані водій автобуса не постраждали". – додали в МВС.

Комісія з управління МВС з’ясувала, що обидва старші лейтенанти перебували у нетверезому стані.

"Наразі триває службове розслідування, матеріали якого будуть передані в прокуратуру для відповідного процесуального реагування. Керівництво УМВС прийняло рішення про звільнення обох фігурантів ДТП з органів внутрішніх справ", - повідомили правоохоронці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування