Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Рибака заявили, що гроші нардепам перераховують не як у регіони, а без перебоїв

Субота, 19 жовтня 2013, 17:01

Станом на 2 жовтня поточного року усі народні депутати та їх помічники отримали заробітну плату

Про це йдеться у повідомленні апарату Верховної Ради у відповідь на повідомлення щодо затримки виплати зарплати народним депутатам України.

"Заробітна плата народним депутатам та їх помічникам виплачується першого та другого числа кожного місяця. Виплата коштів на виконання депутатських повноважень здійснюється з 18 по 21 жовтня", - йдеться у повідомленні.

Також в апараті ВР зазначили, що станом на 2  жовтня поточного року заробітну плату отримали усі народні депутати та їх помічники.

Як відомо, раніше депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль заявив про затримку виплати зарплат депутатам парламенту. Також про проблему з виплатою зарплати повідомила депутат Леся Оробець.

Раніше виконком Калуської міськради Івано-Франківської області не вийшов на роботу через блокування Держказначейством 9 мільйонів гривень.

Як зазначив секретар Калуської міськради Олександр Челядин, таке рішення спричинене тим, що управляти в місті нічим. "Зараз на рахунках у казначействі "зависло" близько 9 мільйонів гривень", - повідомив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування