На "проблемному" окрузі пограбували будинок кандидата від опозиції

Субота, 19 жовтня 2013, 18:42

У Черкасах невідомі пограбували будинок депутата Черкаської міськради, кандидата в нардепи від опозиції по округу №194, Миколи Булатецького.

Про це повідомив сам Булатецький, пише "Прочерк".

За словами депутата, близько пів на четверту ранку напередодні його дружина почула сторонні звуки в будинку та сигналізацію, що спрацювала. Коли Булатецький вискочив на двір, побачив невідомих, які тікали.

"Ми повернулися в будинок і побачили виламане вікно в столову. Не було телевізора, а посуд був побитим. Я натиснув тривожну кнопку і через 15 хвилин приїхала охорона. Мій будинок вже колись грабували, тому довелося встановити сигналізацію - торік у квітні невідомі вже потрапляли в мій будинок з того ж самого боку, винесли картину", – пояснив Булатецький.

Слідом за охороною приїхали міліціонери з собаками, район оточили.

Депутата запевнили, що за добу правоохоронцям вдасться знайти зловмисників.

"Камери спостереження зафіксували двох людей, але погане освітлення не дало можливості встановити їх особи", – повідомив Булатецький.

За його словами, він має інформацію, що зараз до Черкас приїхали іногородні люди, які ведуть інструктаж з іншими людьми щодо схем підкупу виборців.

"Тож це може бути пов'язано з політикою", – зазначає Булатецький.

Як відомо, 16 жовтня стартувала виборча кампанія з повторних виборів народних депутатів в одномандатних округах №№94 (Обухів, Київська область), 132 (Первомайськ, Миколаївська область), 194 і 197 (Черкаси і Канів, Черкаська область) та 223 (Шевченківський район, Київ).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування