ЦВК допустила до виборів усіх опозиційних кандидатів

Понеділок, 21 жовтня 2013, 16:51

ЦВК зареєструвала перших 19 кандидатів у депутати на повторних виборах у парламент у п'яти "проблемних" округах.

Таке рішення було прийнято на засіданні ЦВК у понеділок, передає Інтерфакс-Україна.

Так, в окрузі №94 (Обухів, Київська область) зареєстровано 8 кандидатів: Віктора Романюка, висунутого "Батьківщиною", Володимира Бережного – від "Центру", Віталія Кіщенка – від Соцпартії, Зазу Коберідзе – від партії "Союз", Юрія Михайловського – від партії "Російська Єдність", Дениса Погребака – від Патріотичної партії України, Василя Радя – від Політичної партії малого й середнього бізнесу й Олександра Соцького - від партії Ліберальна Україна.

В окрузі №132 (Первомайськ, Миколаївська область) ЦВК зареєстрував двох кандидатів – Аркадія Корнацького, висунутого "Батьківщиною", і самовисуванця Володимира Шиманського.

В окрузі №194 (Черкаси) зареєстровані два кандидати: Микола Булатецький, висунутий "Батьківщиною", і Віталія Чорного – від партії "Братство".

В окрузі №197 (Канів, Черкаська область) також зареєстровано два кандидати: Леонід Даценко, висунутий "Батьківщина", і Дмитро Лінько – від партії "Братство.

В 223-м окрузі (Шевченківський район, Київ) ЦВК зареєстрував п'ять кандидатів: Юрія Левченка, висунутого "Свободою", Ігоря Шаповала – від Компартії, Аттілу-Дюло Янушевича – від партії "Братерство", а також самовисуванців Вадима Гладчука й Віталія Юрківа.

Повторні вибори депутатів у п'ятьох округах відбудуться 15 грудня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування