Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники продовжують розповідати німцям про "дорогу Тимошенко"

Понеділок, 21 жовтня 2013, 17:48

Заступник глави пенітенціарної служби Сергій Сидоренко поскаржився на великі витрати, пов'язані з утриманням екс-прем'єра Юлії Тимошенко в ув'язненні.

Про це він розповів в інтерв'ю німецькому соціалістичному виданню Neues Deutschland, пише УНІАН.

За словами тюремника, ув'язнення Тимошенко в СІЗО і Качанівської колонії та її лікування здійснюється за рахунок держави.

Сидоренко натякнув, що вже "вийшла сума з шістьма нулями".

Як він повідомив, ці гроші пішли на лікування і зарплати 18 співробітникам колонії, які цілодобово стережуть одну екс-прем'єра.

"До цього слід додати значні витрати на медичне лікування, а також зарплати співробітників відділення і 18 співробітників колонії, які відповідають за її цілодобову охорону в лікарні. Це майже третина всього персоналу чергової зміни", - обурився Сидоренко.

Також тюремник порахував скільки зустрічей провела Тимошенко і наскільки її обстежили, і прийшов до висновку, що ув'язнена веде "майже необмежене суспільне життя".

"Було півсотні зустрічей з німецькими лікарями, 28 разів її відвідували високопоставлені іноземні гості. Крім того, Тимошенко регулярно відвідує масажист. Один раз, на її прохання - священик. Загальна тривалість зустрічей склала майже 800 годин", - цитує українське видання своїх німецьких колег.

Як відомо, українські тюремники уже неодноразово давали "інтерв'ю німецьким виданням", де розповідали про "шикарні" умови утримання Юлії Тимошенко.

Раніше в Україні їх зазвичай поширювало агентство "Укрінформ".

В інтерв'ю журналу SUPERillu Сидоренко розповідав, що Тимошенко отримала уже 4 тонни передач.

А видання "Berliner Tageszeitung", яке публікувало матеріали з низкою звинувачень на адресу Тимошенко, виявилося фантомом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...