Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Обвинувачений у "врадіївській справі": Я що, схожий на наркомана?

Вівторок, 22 жовтня 2013, 16:46

Фігурант "врадіївської справи" Євген Дрижак попросив суд провести додаткову експертизу наркотику, знайденого в його гаражі.

Про це повідомляють "Новости N".

На засіданні суду у вівторок почали розглядати епізод зі зберігання наркотичних речовин, в якому звинувачується один з підсудних Дрижак.

Згідно з протоколом обшуку домоволодіння Дрижака, в прибудованому до будинку гаражі в канцелярському файлі було знайдено зелену речовину рослинного походження.

За результатами, встановленим одеськими експертами, з'ясувалося, що це канабіс. Його кількість склала майже 11 грам у висушеному стані.

Підсудний Дрижак попросив суддю провести додаткову експертизу:

"Я що, схожий на наркомана, щоб мені наркотики писали?", - запитав підсудний, проте адвокат Володимир Клименко підморгнув своєму підзахисному, щоб він так не поводився, зазначає видання.

У свою чергу Клименко заявив, що вдома в Дрижака проводилися два обшуки: один - 29 червня, другий - 6 липня. Нібито під час першого обшуку нічого знайдено не було, а от під час другого обшуку в гаражі знайшлася конопля.

Тим часом, як зазначає захисник Дрижака, самого обвинуваченого під час обшуків не було: перший раз, коли штурмували райвідділ у Врадіївці, він перебував два дні у товариша, потім в Одесі, другий раз - за гратами.

Завтра мають заслухати свідків про те, де і яким чином були виявлені наркотики в гаражі підсудного.

Засідання 22 жовтня відбувалося за відсутності потерпілої. На цей час Ірина Крашкова знаходиться у Врадіївці .

За словами адвоката Євгенія Стельмаха, лікарі забороняють дівчині важкі навантаження.

18 жовтня Крашковій стало зле під час судового процесу. Їй викликали "швидка допомога", після чого було прийнято рішення про госпіталізацію дівчини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування