Опозиція вирішила залишити Київраду і йде до Рибака

Середа, 23 жовтня 2013, 10:09

Опозиціонери, які мітингували під Київрадою, йдуть до Верховної Ради.

Про це повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook "свободівець" Олександр Аронець.

"Міліція робить з нас дурнів! Кажуть проходьте, а всі двері зачинені зсередини, ручки відкручені. Тому опозиція йде до Рибака вимагати міністра МВС до парламенту, аби той провів депутатів у Київраду. А також будуть вимагати призначити вибори в Києві", - написав він.

 
Тягнибок, Кличко і Яценюк залишають Київраду. Фото Ольги Лаппо
Тягнибок, Кличко і Яценюк залишають Київраду. Фото Ольги Лаппо
Опозиція йде до Рибака вимагати звіту міністра Захарченко
Опозиція йде до Рибака вимагати звіту міністра Захарченко
Беркут традиційно забезпечує проведення засідання Київради
"Беркут" традиційно забезпечує проведення засідання Київради

Глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк повідомив на мітингу під Київрадою, що у порядку денному нинішнього засідання Київради - 131 земельне питання.

Яценюк нагадав журналістам, що у вівторок у парламенті на вимогу опозиції чотири рази ставили на голосування питання про включення до порядку денного питання про призначення виборів міського глави Києва та Київради.

"Ми добилися того, щоб (спікер парламенту) Рибак оголошував це голосування, але не добилися того, щоб Партія регіонів проявила всю позицію і підтримала його", - цитує депутата його прес-служба.

Він зазначив, що у середу опозиція вимагатиме оголосити перерву в засіданні парламенту і провести консультації у спікера Володимира Рибака "з вимогою включити до порядку денного питання призначення виборів мера Києва та Київради".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування