Єфремов: затримання Маркова є свідченням побудови "правової держави"

Середа, 23 жовтня 2013, 14:28

У Партії регіонів спростовують закиди про політичні репресії стосовно колишнього депутата від їх фракції Ігоря Маркова.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, відповідаючи на запитання, чи не пов’язане затримання Маркова із його критичними висловлюваннями на адресу влади.

"У нас вже така є порочна практика, що коли затримують якусь людину, яка претендує на звання політика, одразу починаються розмови про те, що він борець із режимом", - зазначив він.

На думку Єфремова, той факт, що правоохоронці затримують колишнього провладного депутата свідчить про побудову "правової держави".

"На сьогоднішній день, ні партійна, ні політична приналежність, ні навіть приналежність до якоїсь державної структури не є гарантією, що людина не може бути притягнута до відповідальності", - сказав депутат.

Саме тому, за словами Єфремова, адвокати Маркова мають відмовитися від політичної складової у захисті свого клієнта і зосередитися на юридичному боці питання.

Як відомо, напередодні в Одесі Ігорю Маркову вручено повідомлення про підозру у скоєнні злочину,передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України –хуліганство. Наразі його затримано.

Кримінальне провадження веде головне слідче управління МВС.

Одеські видання повідомляють, що у середу вранці Маркова відправили в столицю рейсовим літаком.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News