Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Генпрокуратурі знайшли заміну Кузьміну

Середа, 23 жовтня 2013, 19:08

На посаду першого заступника генпрокурора призначено Віталія Білоуса, а заступником генпрокурора став Роман Андрєєв.

Відповідні укази підписав генпрокурор Віктор Пшонка, повідомляє прес-служба ГПУ.

Згідно з інформацією відомства, Білоус раніше займав посаду заступника генпрокурора. Він працює в органах прокуратури 17 років. Починав кар'єру з посади стажера, працював слідчим, помічником прокурора, прокурором, обіймав різні посади в апараті прокуратури Донецької області, також в центральному апараті ГПУ, зокрема очолював Головні управління.

Андрєєв раніше займав посаду начальника Головного управління нагляду за додержанням законів у кримінальному проваджені Генпрокуратури. В органах прокуратури він працює з 1995 року. За час роботи обіймав різні посади в обласних апаратах, також очолював Головні управління у центральному апараті ГПУ, повідомляє прес-служба.

Як відомо, 4 жовтня генпрокурор Віктор Пшонка звільнив свого першого заступника Рената Кузьміна у зв'язку з переведенням його на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки й оборони.

У Генпрокуратурі Кузьмін курирував роботу Головного слідчого управління з розслідування особливо важливих справ.

2 жовтня колегія Генпрокуратури ухвалила рішення щодо реорганізації Головного слідчого управління з розслідуванню особливо важливих справ у Головне слідче управління й призначила його начальником Олександра Каліфицького.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування