Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ПР готові скасувати поправки, що заважають Кличку

Четвер, 24 жовтня 2013, 16:17

Партія регіонів готова скасувати поправку до Податкового кодексу про неможливість балотуватися громадянам, які мають посвідку на проживання інших держав.

Про це заявив голова профільного комітету Верховної Ради, народний депутат Віталій Хомутинник, пишуть "Вести".

"Сьогодні ми розглядали законопроект №2054 про спрощення процедури реєстрації платників податків. Цей закон, який розглядався у другому читанні, дуже позитивний... Я як економіст і політик стверджую, що цей Податковий Кодекс не має жодного відношення до майбутніх президентських виборів", - запевнив політик.

Хомутиннік також заявив, що норма, яка заборонить Віталію Кличку брати участь у президентських виборах, буде змінена.

"Після прийняття закону ми зібралися на третьому поверсі у спікера: лідери фракцій і члени комітету. Ми домовилися, що буде зібрано засідання комітету, ми порадилися, якщо щось не догледіли, то потрібно виправляти. Як виправляти? Можливо, готувати поправки", - сказав він.

Як відомо, 24 жовтня Рада прийняла поправки до Податкового кодексу, згідно з якими лідеру "Удару" Віталію Кличку можна заборонити реєструватися кандидатом у президенти.

Автор поправок - депутат "Батьківщини" Ігор Бриченко. Сам він не голосував за законопроект про внесення змін до Податкового кодексу в цілому.

Після прийняття закону опозиція заблокувала трибуну парламенту.

Пізніше у фракції "Удар" пообіцяли боротися за скасування поправок, навіть якщо для цього доведеться йти до суду.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування