Єфремов - Кличку: наведи порядок у справах, тоді балотуйся

Четвер, 24 жовтня 2013, 18:38

Лідер фракції "Удар" Віталій Кличко не може балотуватися в президенти, поки не приведе свої справи у порядок.

Про це сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу, коментуючи заяву Кличка про висунення в кандидати, передає ЛІГАБізнесІнформ.

"Я не вірив у те, що Кличко Віталій Володимирович має постійне місце проживання за кордоном та платить там податки", - розповів депутат.

"Але коли він сьогодні вийшов на трибуну і відкрито про це сам сказав, я замислився: а чи має право народний депутат, чиновник високого рівня, будучи на посаді всередині нашої держави, не платити податки в своїй державі, а мати заробіток за кордоном, при цьому потім розраховуючи на пільги, і користуватися всіма пільгами у своїй державі, в тому числі і пенсійної пільгою, в той час коли тут не вноситься до Пенсійного фонду нічого"​​, - сказав Єфремов.

Він зазначив, що, на його думку, депутатам слід задуматися над внесенням змін до законодавства.

"Але це інша сторона питання. Я думаю, що вона сьогодні не зачепить Кличка, тому що я йому сказав, що якщо це є, закон не має зворотної сили. Тобі потрібно привести це у відповідність і позбутися цього факту, тому що ти не маєш права йти на вибори президентські, не навівши порядок у своїх особистих справах", - сказав він.

У четвер провладна більшість у парламенті прийняла поправки до Податкового кодексу, які можуть перешкодити Кличко балотуватися в президенти в 2015 році.

Після цього лідер партії "Удар" з трибуни оголосив, що влада не зможе йому перешкодити і він балотуватиметься в президенти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування