Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Доній відкликав свій голос за "поправки по Кличку"

Четвер, 24 жовтня 2013, 19:46

Позафракційний депутат Олесь Доній відкликав свій голос за поправки до законодавства щодо того, що людина, яка постійно проживала на території іноземної держави, вважається такою, що не проживала в Україні.

Про це він повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook.

"Написав заяву на ім'я глави апарату ВР В.Зайчука, і відкликав свій голос за законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу України", який виявився нашпигованим поправками, які теоретично можуть бути використані під час президентської кампанії проти Віталія Кличка", - зазначив він.

"Автор поправок "батьківщиновець" Бриченко публічно відмовився від них. Всі наші опозиційні депутати не помітили цих небезпечних правок під час розгляду у комітеті. Тож я в офіційній заяві вимагаю провести службове розслідування та звернутися до Генеральної прокуратури України", - пише депутат.

Доній відкликав свій голос за поправки по Кличку
Доній відкликав свій голос за "поправки по Кличку"

"Маю також прохання до колег з опозиційного табору: наступні рази потрібно влаштовувати перевірку тексту ДО РОЗГЛЯДУ у ВР, а не ПІСЛЯ", - зазначив Доній.

"Сьогоднішня ситуація вкотре підтвердила правоту моєї пропозиції річної давнини про необхідність створення спільного надфракційного об'єднання, куди б увійшли всі депутати від трьох опозиційних фракцій та позафракційні депутати-мажоритарники", - зазначає депутат.

"Якби існувала комунікація між всіма опозиціонерами, якби сьогодні хоч хтось підійшов до позафракційних депутатів і розповів про зміст цих правок, то можна було б не писати цієї заяви. Я б за такий законопроект не голосував. Нам конче необхідна внутрішня комунікація", - підсумував він.

У четвер провладна більшість у парламенті прийняла поправки до Податкового кодексу, які можуть перешкодити Кличко балотуватися в президенти в 2015 році.

Після цього лідер партії "Удар" з трибуни оголосив, що влада не зможе йому перешкодити і він балотуватиметься в президенти.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування