Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибак: закон з "поправкою Кличка" вже чекає підпису Януковича

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 20:58

Закон про внесення змін до Податкового кодексу, в якому міститься поправка, що може бути завадити Віталію Кличку взяти участь у виборах, вже чекає підпису президента.

Про це в ефірі 5 каналу заявив голова Верховної Ради Володимир Рибак.

Він повідомив, що вже підписав ухвалений 24 жовтня закон.

"Я розібрався зі стенограмою. І перш ніж підписувати, я все розібрався… Я всі матеріали подивився, стенограму, виступи всіх депутатів, зауваження. І закон вже з сьогоднішнього дня знаходиться на підписі у президента", - сказав Рибак.

Як відомо, у прийнятому в четвер законі про внесення змін до Податкового кодексу, що стосується обліку й реєстрації платників податків, було підтримано виправлення, згідно з яким "у випадку, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона вважається такою, яка не проживає в Україні".

В "Ударі" прийняття даного закону назвали провокацією проти лідера фракції Віталія Кличка.

У той же час, сам Кличко заявив у четвер про намір балотуватися в президенти України на чергових виборах 2015 року.

Магера висловив виданню "Комерсант Україна" сумніви, що внесені зміни позначаться на реєстрації Кличка кандидатом у президенти на виборах 2015 року.

Однак пізніше він сказав, що не виключає, що "поправка Кличка" може бути використана для недопущення деяких кандидатів до виборів президента в 2015 році через суди.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування