Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прибічники заарештованого депутата тихенько помітингували в центрі Одеси

Субота, 26 жовтня 2013, 21:13

Близько сотні прихильників заарештованого екс-нардепа Ігоря Маркова зібралися 26 жовтня біля будівлі Одеської облдержадміністрації.

Як повідомляє "Думская.net", більшість з них - люди похилого віку, які не приховують, що насправді є активістами ПСПУ.

Серед них були і представники "Родіни", зокрема, депутати Сергій Бовбалан та Григорій Кваснюк.

Як зазначає видання, збори активістів назвати мітингом складно - "вийшла, скоріше, зустріч однодумців - ніяких гучних заяв, транспарантів і гасел".

Всупереч побоюванням представників "Родіни", присутні на місці подій співробітники міліції нікого не затримували і активістам не заважали.

Фото - dumskaya.net
Фото - dumskaya.net
 

Як відомо, 22 жовтня в Одесі Маркову було вручено повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство.

Йому інкримінується організація та побиття учасників пікету проти встановлення пам'ятника Катерині ІІ в Одесі у 2007 році. У ніч на 23 жовтня його перевезли в Київ.

23 жовтня суд обрав запобіжний захід для колишнього нардепа Ігоря Маркова у вигляді тримання під вартою до 20 грудня. Марков сидітиме в одному з київських СІЗО, проте ще не визначено, де саме.

25 жовтня Окружний адміністративний суд Одеської області задовольнив позов мерії і обмежив право городян на мирні зібрання до 5 листопада.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: