Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хакери Anonymous стверджують, що зламали пошту українського МЗС

Понеділок, 28 жовтня 2013, 16:37

Хакери з групи Anonimous стверджують, що зламали українського провайдера EuroTraceTelcom, завдяки чому отримали доступ до листів, розташованих на домені українського Міністерства закордонних справ mfa.gov.ua.

Повідомлення про це розміщено на сайті cyberguerrilla.org, зареєстрованому в Панамі.

 Скрін-шот повідомлення на сайті cyberguerrilla.org

Хакери кажуть, що почали "злив" листів із посольства України в Азербайджані бо "дуже стурбовані станом справ у відносинах країн щодо торгівлі нафтою і газом".

Вони стверджують, що ці документи якось пов'язані із екс-прем'єром України, бо азербайджанські нафтові групи "мають багато спільного з Тимошенко".

За словами хакерів, "український уряд облажався, вішаючи лапшу Європі про наміри стати членом ЄС, наслідуючи постулати європейської демократії".

У повідомленні анонсовано, що "багато з цих документів пов'язані з головою Нафтогазу України Бакуліним та його стосунками із ФСБ, українськими міністрами і парламентом, ОАЕ та азербайджанськими нафтовими групами, військовимим вантажопотоками і багато чим іще".

Однак серед документів, датованих 2013 роком, скан-копії яких подаються у прев'ю, немає жодної згадки про Юлію Тимошенко.

Підпис у блозі завершується словами "Sche ne vmerla Ukraina!".

В МЗС поки не коментують можливість зламу міністерської пошти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування