ПР не знає, що УДАР подав в ГПУ заяву про фальсифікацію "поправки Кличка"

Понеділок, 28 жовтня 2013, 23:53

Депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко заявила, що Генеральна прокуратура не має жодної заяви від депутатів з приводу фальсифікації "поправки Кличка".

Про це вона заявила в програмі "Свобода слова" на ICTV.

"У мене запитання – буквально свіжа інформація – чому досі в Генпрокуратурі немає жодної заяви з приводу фальсифікації? Чому (опозиція) не подає жодної заяви в Генпрокуратуру?" – запитала Бондаренко, звертаючись до депутата від фракції "Удар" Ірини Геращенко, однак прямої відповіді не отримала.

Раніше УП публікувала запит нардепа Оксани Продан до Генпрокуратури. Нардеп просила занести до реєстру досудових розслідувань факт фальсифікації поправки.

Як відомо, у прийнятому в четвер законі про внесення змін до Податкового кодексу, що стосується обліку й реєстрації платників податків, було підтримано виправлення, згідно з яким "у випадку, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона вважається такою, яка не проживає в Україні".

В "Ударі" прийняття даного закону назвали провокацією проти лідера фракції Віталія Кличка.

У той же час, сам Кличко заявив у четвер про намір балотуватися в президенти України на чергових виборах 2015 року.

Магера висловив виданню "Комерсант Україна" сумніви, що внесені зміни позначаться на реєстрації Кличка кандидатом у президенти на виборах 2015 року.

Однак пізніше він сказав, що не виключає, що "поправка Кличка" може бути використана для недопущення деяких кандидатів до виборів президента в 2015 році через суди.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування