Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Навальному пред'явлено звинувачення у шахрайстві і легалізації грошей

Вівторок, 29 жовтня 2013, 16:25

Російському опозиціонеру Олексію Навальному і його братові Олегу Навальному пред'явлено остаточне обвинувачення у вчиненні розкрадань.

Про це у вівторок повідомляє офіційний сайт Слідчого комітету Російської Федерації.

"Пред'явлено обвинувачення у вчиненні розкрадань шляхом обману грошових коштів ТОВ "Ів Роше Схід" в сумі понад 26 мільйонів рублів і ТОВ "Багатопрофільна процесінгова компанія" в сумі понад 4 мільйони рублів (ч.4 ст.159 КК РФ), а також у легалізації грошових коштів у сумі понад 21 мільйон рублів (п. "а" ч.2 ст.174.1 КК РФ)", - наголошується в повідомленні.

Найближчим часом СК Росії планує завершити розслідування даної кримінальної справи і пред'явити його матеріали для ознайомлення потерпілим, обвинуваченим та їх захисникам.

Раніше 18 липня Ленінський суд Кірова визнав винними Навального та підприємеця Петра Офіцерова в справі про розкрадання майна КОГУП "Кіровлєс".

Суд засудив опозиціонера Олексія Навального до 5 років позбавлення волі в колонії загального режиму. Офіцеров, який має 5 дітей, був засуджений до 4 років позбавлення волі.

Крім того, суд змінив їм запобіжний захід, тому вони обоє були взяті під варту в залі суду. 

19 липня суд у Кірові задовольнив апеляцію прокуратури про зміну запобіжного заходу Олексію Навальному на підписку про невиїзд, оскільки Навальний брав участь у вибориах мера Москви.

8 вересня на виборах мера Москви Навальний набрав 27,24 відсотка і посів друге місце. Перемогу в першому турі Мосміськвиборчком віддав тимчасово виконуючому обов'язки мера столиці Сергію Собяніну, який набрав 51,37 відсотка голосів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування