Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Лукаш кажуть про часткове відновлення реєстрів

Четвер, 3 жовтня 2013, 20:52

Роботу Державної виконавчої служби відновлено на 100%, Державної реєстраційної служби - на 95%.

Про це йдеться у заяві Мін’юсту, розміщеній на його сайті.

За інформацією держпідприємства "Інформаційний центр" Мін’юсту, станом на 20.00, на 72% також відновлено доступ до реєстрів державних нотаріусів та на 65% - приватних нотаріусів.

"На 44% відновлено роботу РАЦСів у зв’язку з початком поновлення програмного забезпечення лише в другій половині дня 3 жовтня.Роботи з відновлення діяльності державних та єдиних реєстрів Міністерства юстиції тривають", - сказано у повідомленні.

"Деяка затримка пов'язана з особливо великою кількістю користувачів серед приватних нотаріусів, але проблему планується врегулювати в 1-й половині дня 4 жовтня", - додали у Мін’юсті.

Як відомо, колектив Держінформюсту у четвер оприлюднив заяву про рейдерське захоплення підприємства "Інформаційний центр" Мін'юсту.

За фактом несанкціонованого втручання в роботу комп'ютерів, автоматизованих систем комп'ютерних мереж Міністерства юстиції України було відкрито кримінальне провадження.

За словами адвоката Тетяни Монтян, зупинка в роботі державних реєстрів спричинена конфліктом між новим та старим керівництвом Держінформюсту та Міністерства юстиції.

Вона також повідомила, що в країні заблоковані фактично усі кредитні операції та операції з нерухомістю.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування