Онищенко: Росія готова вирішувати питання Roshen, але без "образ і підозр"

Середа, 30 жовтня 2013, 13:30

Росспоживнагляд готовий обговорювати з Києвом проблеми постачань до Росії кондитерської продукції за умови, що Україна не вдаватиметься до образ і підозр щодо Росії.

Про це заявив колишній глава Росспоживнагляду і помічник прем'єр-міністра РФ Геннадій Онищенко в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Заяви міністерства аграрної політики і продовольства України про перевірку підприємств Roshen, що межують із нормами пристойності, зайвий раз переконують у тій думці, що ні в кого немає бажання знайти вирішення проблем", - зазначив він.

"Всі ті зауваження, що були висловлені й на офіційному сайті Росспоживнагляду (за підсумками перевірки), можуть обговорюватися у разі приїзду на територію РФ експертного співтовариства і жорсткого узгодження параметрів можливого візиту російських експертів на територію України та надання нам необхідної документації", - додав Онищенко.

Він уточнив, що надалі Росія готова обговорювати ці проблеми, однак "не виходячи за рамки професіоналізму і не вдаючись до грубих образ і підозр".

Мінагрополітики звинувачує інспекторів Росспоживнагляду у порушенні законів та розповсюдженні неправдивої інформації після інспектування фабрик корпорації "Рошен".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...