Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" лагодитиме за півтора мільйони вже відремонтовану дорогу

Четвер, 31 жовтня 2013, 08:30

Місцевий депутат від Партії регіонів ремонтуватиме дорогу в Умані за 1,6 мільйони гривень, яку вже полагодили ще в липні цього року.

Так, відділ комунального господарства Уманської міськради Черкаської області 18 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ПП "Дорстрой" на капремонт вулиці Рафаїла Чорного вартістю 1,60 млн грн, повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Згідно з техзавданням, на дорозі треба зняти асфальтобетонні покриття, зробити пiдстильні та вирiвнювальні шари основи зі щебеню та природного каменю, покриття з гарячих  асфальтобетонних сумішей, бордюри та автобусні зупинки, встановити дорожні знаки, влаштувати зливову каналізацію тощо.

Роботи мають провести у 2013 році.

Фірму "Дорстрой" заснував Роберт Григорян, депутат Христинівської районної ради (Черкаська обл.) від Партії регіонів.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ "Уманьдорембуд", яке програло з різницею пропозицій 1,7%.

За даними "ВДЗ", тендер на вулицю Рафаїла Чорного вже проводився у вересні цього року і тоді його результати були скасовані через порушення порядку публікації документації. Тоді переможцем теж була компанія "Дорстрой".

Разом з тим, за інформацією місцевих ЗМІ, вулицю Рафаїла Чорного ремонтували у липні цього року. Було зняте дорожнє покриття, настелено новий шар асфальтобетону, поставлені люки і зроблена розмітка.

За даними міськради Умані, вартість вказаних робіт становила 538,19 тис грн.

Наші гроші

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...