Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Яценюк просить Януковича дати команду ПР голосувати за проект Лабунської

П'ятниця, 1 листопада 2013, 12:20

Опозиція вимагає розгляду законопроекту Анжеліки Лабунської щодо лікування засуджених за кордоном у вівторок першим питанням.

Про це заявили Арсеній Яценюк і Олександр Турчинов на брифінгу.

За словами Яценюка, на користь цього проекту опозиція відмовляється від проекту лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока про заборону вибіркового правосуддя та зняття перешкод до підписання Угоди про асоціацію.

Яценюк також повідомив, що проект Лабунської готові підтримати всі три опозиційні фракції тому він звернувся до президента Віктора Януковича, "щоб він дав вказівку своїй фракції і партії підтримати цей законопроект".

За словами Яценюка опозиція наполягає, щоб профільний комітет розглянув цей документ вже у понеділок на своєму засіданні, щоб у вівторок документ був прийнятий.

Яценюк додав, що опозиція вимагає від президента Януковича негайно підписати цей закон після цього ухвалення.

На запитання, чи готові вони до внесення змін до цього законопроекту, враховуючи те, що Партію регіонів не влаштовує, наприклад, норма про скасування подальшого терміну покарання після лікування ,Турчинов відповів:

"Ми готові підтримати цей законопроект без жодних змін, тому що ні про які зміни не йшлося у рішенні місії Кокса-Квасьнєвського".

"І ми погодимося лише на зміни, якщо вони будуть внесені нашими європейськими партнерами", - сказав Турчинов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування