Єфремов поскаржився, що Янукович тисне на фракцію

Понеділок, 11 листопада 2013, 09:39

З боку президента Віктора Януковича йде великий тиск на фракцію Партії регіонів з приводу підтримки євроінтеграції.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

"Вже проблеми почалися у фракції. У Партії регіонів багато промисловців зі сходу і півдня. Людина приїжджає в регіон - у нього закривається підприємство, втрачаються робочі місця, закривається межа. І йому на місцях люди задають логічні запитання: що ви там, у парламенті, приймаєте? Він повертається у фракцію і каже: чому я повинен за це все голосувати? У нас 77% продукції машинобудування поставляється до Росії...", - зазначив він.

При цьому на уточнююче питання про те, що конфлікт між Януковичем і фракцією почався на засіданні в "Зоряному", коли президент запитав, хто проти євроінтеграції і всі промовчали, Єфремов заявив, що така розмова була, але конфлікту не було.

"Питання так не стояло, як тиражується: "Хто проти євроінтеграції - встаньте". Це було велике засідання фракції у присутності президента, у нас відбулася тривала розмова. Зараз йде великий тиск на фракцію з боку президента, що ми повинні підтримувати євроінтеграційний напрямок", - уточнив глава фракції.

"Це не конфлікт, а дискусія. Ми ж не така фракція - що там сказали, то ми і робимо. Ми не роботи. У нас усі питання обговорюються і дискутуються", - сказав Єфремов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування