Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська запропонувала розробити новий проект про лікування засуджених

Понеділок, 11 листопада 2013, 12:10

Депутат від Партії регіонів Інна Богословська виступає за розробку абсолютно нового законопроекту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон.

Про це вона сказала на засіданні робочої групи з розробки такого законопроекту, яке зробили відкритим для журналістів.

"Якщо ми хочемо досягти результату, треба розробити новий законопроект. Цей законопроект має великі шанси бути проголосованим у залі", - сказала вона.

Богословська підкреслила, що 4 існуючих законопроектів, пов'язані із звільненням засудженої екс-прем'єра Юлії Тимошенко, були відхилені профільним комітетом, у зв'язку з чим необхідна розробка нових норм, не потрібно приймати за основу нічого старого.

Після цього депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Кожем'якін запропонував групі прийняти за основу новий законопроект, розроблений опозиційними фракціями при консультації з місією колишнього президента Європейського парламенту Пета Кокса і колишнього президента Польщі Олександра Кваснєвського.

8 листопада Рада створила тимчасову робочу групу з підготовки законопроекту про виїзд засуджених для лікування за кордон на пропорційній основі.

Головою робочої групи було обрано депутата від фракції ПР, члена комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Геннадія Васильєва.

До складу робочої групи увійшли 6 представників фракції ПР, 5 депутатів від опозиційних фракцій, 1 представник фракції Комуністичної партії і позафракційний депутат Ігор Єремєєв.

Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування