Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція спеціально подає нікчемні законопроекти щодо Тимошенко - ПР

Понеділок, 11 листопада 2013, 20:56

У Партії регіонів заявили, що опозиція спеціально подає "нікчемні законопроекти" щодо лікування ув’язнених закордоном.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник в ефірі 5 каналу.

"Склалося стійке враження, що опозиція навмисно подає нікчемні законопроекти для того, щоб ми їх не прийняли", - сказав він.

"От сьогодні засідання… 40 хвилин проводимо засідання, з папки витягують цей законопроект (зі словами) "а у нас є пропозиція". А що ви 40 хвилин вели розмови? Не хочуть і подають такі законопроекти, які прийняти неможливо", - додав депутат.

Щодо результатів роботи спецкомісії Ради, яка займається розробкою законопроекту про лікування ув'язнених закордоном, Олійник сказав "домовилися про те, що завтра будемо рухатися, щоб знайти консенсус".

"З 19 позицій, які ми проговорили, які мають бути відображені в законі, поки по 6 знайшли спільні підходи. Далі будемо працювати", - додав він.

Як відомо, 11 листопада відбулося засідання робочої групи, яка займається розробкою законопроекту про лікування ув'язнених закордоном. На ньому ухвалили рішення розробити єдиний законопроект на основі 5-ти раніше запропонованих.

Члени робочої групи продовжать свою роботу 12 листопада о 12.00, повідомляє "Батьківщина".

Як відомо, Рада створила спецгрупу з підготовки законопроекту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон. Її очолив регіонал Геннадій Васильєв.

Із 13 місць у цій комісії опозиції віддали 5.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування