Проблем на кордоні з Росією немає, але їх вирішать - прикордонники

Вівторок, 12 листопада 2013, 14:25

У Сумській області на міждержавному пункті пропуску "Бачівськ" утворився затор із вантажних автомобілів, у зв'язку із новими правилами російської митниці.

Про це повідомляє УНІАН.

Як пише видання, станом на 13 годину черга вантажних автомобілів "розтягнулася на 3 кілометри".

За інформацією співрозмовників агентства, востаннє така кількість вантажівок тут накопичувалася в березні, коли перетинання кордону ускладнив снігопад.

"У пункті пропуску з боку українського кордону стоять сотні фур, черга розтягнулася на три кілометри. Довжину черги ми виміряли за допомогою спідометру нашого автомобіля, проїхавши з початку до кінця черги", - розказали журналістам місцеві колеги.

У свою чергу, в обласному управлінні Міндоходів заявили, що проблем з проходження вантажів немає.

Як розповіли "Українські правді" у прес-службі вчора керівники відділень прикордонних служб України і Росії провели зустріч і "врегулювали усі питання".

"Проте питання були врегульовані на вчора. А сьогодні виникли нові запитання і намагаються надолужити оформлення і пропускну спроможність пунктів", - пояснили в управлінні.

"Як сказали колеги із сумської митниці, на вечір не буде взагалі ніякої черги", - запевнили у прес-службі.

На самому ж "Бачівську" проблем не бачать взагалі.

На запитання "Української правди" черговий на прикордонному пункті заявив, що ніякої черги не бачить і "вантажі, як ішли, так і йдуть".

Як відомо, з 12 листопада на всьому російсько-українському кордоні РФ ввела нові правила проходження і оформлення вантажів.

Відповідні нововведення у кінці жовтня спричинили затори з близько 400 фур на кордоні України і Росії у Луганській області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування