Власенко: я порядний і жінок не б'ю

Вівторок, 12 листопада 2013, 16:43

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що не збирається змінювати графік відвідувань своєї підзахисної незважаючи на запобіжний захід.

Про це він сказав журналістам у вівторок після обрання йому запобіжного заходу Печерський райсудом.

"Ні, і не було взагалі ніяких підстав застосовувати яку-небудь запобіжний захід. Звичайно, хтось може сказати, про, пощастило, не заарештували. Сьогодні не заарештували - завтра заарештують. Завтра скажуть, що я взагалі російський шпигун... суддя стояла абсолютно чітко на позиції Генпрокуратури, нехтувала матеріалами справи", - сказав він.

Коментуючи рішення суду, він заявив: "Це свідчить про одне - що судова система імені Януковича-Портнова працює. Політичні репресії імені Януковича тривають".

Власенко запевнив, що не переховувався від слідства і не збирається цього робити.

Відповідаючи на питання про те, чи зможе він після обрання запобіжного заходу я виконувати функції захисника Тимошенко у повному обсязі, Власенко сказав: "У цій частині суд прийняв рішення так: з одного боку вони мене зобов'язали двічі на тиждень десь там відзначатися, а це означає, що в ці дні я точно не зможу поїхати до Юлії Володимирівни".

"Але при цьому вони надали мені можливість без будь-яких дозволів їздити до Харкова. Я їздив до цього в Харків орієнтовно двічі на тиждень. Я не збираюся змінювати свій графік, але це в тому випадку, якщо прокуратура не буде мене смикати на які-то ефемерні слідчі дії", - пояснив він.

Після обрання йому запобіжного заходу Власенко заявив, що їде до Головного слідчого управління Генпрокуратури, куди він повинен був прибути на допит ще о 14.00.

Він також спростував всі звинувачення, які висуваються проти нього як такі, що не мають під собою ніяких підстав, є абсурдними і не відповідають дійсності.

"Все, що написано в повідомленні про підозру - все це фальшивка", - сказав Сергій Власенко, додавши, що він є "порядною людиною і жінок не б'є".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування