Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мітингувальники залишають КМДА і йдуть під Верховну Раду

Середа, 13 листопада 2013, 08:22

Мітинг опозиції, який зібрався під Київрадою вирішив перейти до будівлі Верховної Ради.

Про це у своєму Facebook написав свободівець Олександр Аронець.

"Оскільки сьогодні у ВР останній шанс посприяти підписанню Угоди про асоціацію з ЄС, було вирішено йти до Верховної Ради і там вимагати розгляду необхідних питань", - написав він.

Лідерам опозиції не до Київради
Лідерам опозиції не до Київради

Перед цим голова фракції "БЮТ-Батьківщина" Тетяна Меліхова повідомила, що її фракція прийшла до Київради, щоб закликати депутатів більшості припинити засідання Київради, встати і піти разом з київською громадою під стіни Парламенту і боротися за євроінтеграцію.

Фото Олександра Аронця
Фото Олександра Аронця

"Ті сотні питань, які стоять у порядку денному засідання Київради не можливо порівняти з тими питаннями, які сьогодні вирішуються у Верховній Раді України", - наголосила Меліхова.

"Фракція "БЮТ-Батьківщина" у Київраді не покине киян напризволяще! Ми, як і обіцяли, будемо вивчати питання в комісіях, ми будемо присутніми на сесіях Київради, хоча не братимемо участі у голосуваннях, ми працюватимемо як аудитори щодо незаконних дій більшості Київради", - додала вона.

"Сьогодні ми не можемо стояти осторонь такого важливого моменту в житті нашої країни, тому ми разом з київською громадою йдемо під стіни ВРУ вимагати демократичного європейського майбутнього для нас і наших дітей", - заявила Меліхова.

Марш пішов під Раду. Фото Дмитра Ларіна
Марш пішов під Раду. Фото Дмитра Ларіна

"Питання євроінтеграції та звільнення Юлії Тимошенко  для опозиції, як і для більшості українців, є більш значущим, ніж чергове збіговисько столичних дерибанщиків. Саме тому мітинг опозиції з-під стін КМДА рушає до Верховної Ради, де сьогодні депутати мають  розглянути законопроекти щодо підписання Україної Угоди про Асоціацію з ЄС" - заявив під час мітингу біля Києвради  депутат Юрій Одарченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...