Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" - опозиції: ми в ігри грати не будемо

Середа, 13 листопада 2013, 12:06

Партія регіонів вважає, що опозиція зриває підписання асоціації з Європейським союзом.

Про це йдеться в заяві, щодо ситуації з голосуванням у Раді євроінтеграційних законопроектів напередодні саміту "Східного партнерства" у Вільнюсі.

"Події останніх місяців - у Верховній Раді та за її межами - наочно продемонстрували, хто дійсно бажає наближення нашої країни до ЄС, впровадження європейських стандартів суспільного життя, а хто прагне зірвати виконання узгодженої з Євросоюзом дорожньої карти, ховаючись за гучними словами про євроінтеграцію", - заявили вони.

"Вся Україна побачила, що всі законопроекти, які стосуються адаптації національної правової системи до європейських критеріїв, викликали шалений опір опозиційних фракцій", - заявили у "Регіонах".

У партії заявили про "політичний саботаж опозиціонерів", які "подали до законопроектів про прокуратуру та про вибори вже близько 500 поправок, тим самим заблокувавши можливість прийняття цих законопроектів".

У Партії регіонів також відзначають, що засідання робочої групи, створеної для узгодження законопроекту про лікування засуджених, показали, що "ніхто з опозиціонерів серйозно і професійно цим законопроектом не займався".

"Як наслідок - сьогодні немає навіть варіанта цього законопроекту, який можна було б взяти за основу. Виникає підозра, що опозиційні вожді грають спектакль для виборців і європейських представників з метою відвернути їх увагу від дріб'язкової боротьби між собою за кращі стартові позиції в президентських перегонах", - сказано в заяві.

"Партія регіонів не має наміру грати в політичні ігри... Вибір за нашими опонентами. Або ви включаєтеся у конструктивну роботу, щоб разом привести нашу державу до європейського дому, або відкрито і чесно говорите народу, що ви є противниками євроінтеграції України", - звернулися в партії більшості до опозиції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...