Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецький губернатор вірить, що ЗМІ замішані у змові проти влади

Середа, 13 листопада 2013, 16:23

Критика засобів масової інформації на адресу влади є частиною політтехнології для дискредитації українського керівництва.

Про це розповів голова Донецької ОДА Андрій Шишацький в інтерв'ю виданню "Новости Донбасса".

На його думку, влада може бути сильною тільки тоді, коли до неї є довіра, а ЗМІ використовують, щоб до влади такої довіри не було.

"Найчастіше критика, яка звучить особливо часто в інтеренет-виданнях, це - технології з ослаблення влади як такої, їхня мета - вибити цеглинки біля основи влади" - переконаний губернатор.

На думку губернатора, в глобальному світі "це технології, які хтось фінансує" а їхня мета - отримати вплив на українську владу.

"Сьогодні йде жорстка боротьба в світі за ресурси і за можливість впливати на українську владу в цілому. Якщо влада буде невпевненою, то простіше на неї впливати ззовні", - каже Шишацький.

Також губернатор розповів, що партія дала йому все: депутатство, потім керівництво облрадою, тепер - губернаторство.

"Я прийшов у владу через партію, не будь я депутатом облради, у мене не було б шансу стати головою облради, не будь я головою облради, хто б мене помітив?.. Те, що я в ній перебував і працював було необхідною умовою мого призначення", - зізнався губернатор.

Згідно з даними соціологів, в 2013 році довіра українців до ряду державних інститутів досягла найнижчих значень за весь час проведення опитувань.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування